November sale at Bar Estacion

ARCA table top sale

Venda taula ARCA superior

TABLE TOP SALES AT BAR ESTACION L’AMPOLLA

Diumenge 30 de novembre 10 a.m. fins 13.00

Per al benefici de la casa dels gossos ARCA si us plau vingui i ens donen suport.

De tot en A.R.C.A. Més informació trucada o text Mave 678975816

Publicat Novembre 18, 2014 2 comentaris Categoria: Esdeveniments

2 comentaris sobre la venda de novembre a Bar Estació:

 1. estómac desembre 17, 2014 10:25 sóc

  Així que vaig fer la venda al bar a la terrassa, que no era molt agradable, en tot el que la pluja em vaig dir: ” He d'estar boig, les coses que faig per aquests bergants”. Lisa de la barra em va ajudar & Terry que ve al bar em va ajudar a establir, Vaig prendre tantes coses, Jo volia tenir càrregues per vendre de manera que la gent torna, cap manera Tomé 230 euros, Els meus amics em van donar antena parabòlica Cel per vendre & Tinc un parell de donacions, Crec que sentien llàstima per mi, gairebé tothom estava als nostres seguidors habituals, & que no volien el canvi,tot suma, No esperava fer tan bé com moltes persones no van arribar però que tenia algunes coses realment bones per vendre. Gigi estat adoptat per una parella català, Estic tan feliç per ella, ella té leishmania però es controla amb med.
  A.R.C.A. estava inundat
  , posen fotos a Facebook & alguns anglesos van portar una càrrega de grava ahir & tornar avui per ajudar a posar en totes les àrees en què juguen els gossos, era molt millor quan van acabar, estàvem molt agraïts. Carmen fotos que es plantegen d'ells a Facebook.
  L'Església està fent una Fira de Nadal el proper dissabte a l'Ampolla, & es permetre tenir una taula allà per a.r.c.a. Tinc algunes coses agradables de Nadal per vendre per la qual cosa espero fer bé una altra vegada, una gran quantitat de la gent que va venir va dir avui que vindrà, Crec que serà un bon dia.
  Gràcies novament per la seva xx support.Mave

  • estómac desembre 17, 2014 10:28 sóc

   Va fer la fira de Nadal a l'Ampolla avui organitzat per l'església. Va fer bé en dir que només es venen articles de Nadal, 95 euros.Terry coure que em va ajudar el diumenge estava fora amb el seu vestit de Santa Claus arribant a la gent en el que tenia uns quants catalans en la compra. Crec que l'església va fer molt bé amb el Tombolla & el sorteig.

   Estem ajudant a tants propietaris amb aconseguir els seus gossos esterilitzats per tractar & reduir la quantitat de cries sent objecte de dúmping, Crec que els catalans estan millorant especialment la generació més jove, encara tenim un bon nombre de passejar els gossos els dissabtes, la qual els gossos els encanta.

   Em faria un agraïment al nostre lloc web, si us plau dient — Carme i el personal d'A.R.C.A. m'agradaria dir un gran agraïment a tots els que ja ens han donat suport durant tot l'any, sense la seva ajuda A.R.C.A. no seria el que és avui, per la qual cosa agraïm la seva ajuda. Els desitgem a tots un molt Bon Nadal i bona salut i felicitat a través de 2015.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *


2 × tres =

WP-Lliure d'Spam per Pole Position de Màrqueting