Honden voor adoptie

****

Hier is slechts een klein voorbeeld van de vele HONDEN WACHTEN OP EEN HUIS.

LAATSTE DRINGEND PUPPY ADOPTIE NODIG:

Met spoed uitbrengen van Boxer Puppies nodig

Hoe te adopteren

ARCA Dieren zijn verlaten en leed zonder basisbehoeften tot ze werden gered . Op ARCA vonden ze eten, veterinaire zorg en een dak boven het hoofd . Zij zijn behandeld met liefde, maar iemand moet hen iets anders te geven, de kans om weer goed te voelen met een nieuwe familie, een nieuw huis, ze moeten worden aangenomen.

Zodra de persoon die wil een hond adopteren controles worden uitgevoerd, adopties worden gedaan in persoon, met het nodige advies in elk geval en neemt ze dier naar het nieuwe huis om te controleren dat de site geschikt is voor hem.
Er zijn veel vragen over sterilisatie. A.R.C.A. zijn overtuigd van het gemak. Verhoog het aantal sterilisaties als middel om ongecontroleerde fokken bestrijden is een doorlopend project waarin we bezig om het onbeheerd achterlaten van nesten te voorkomen.

Voor dit beleid steriliseren we allemaal vrouwtjes vóór geven voor adoptie, ondanks de economische kosten van de operaties. Bovendien, alle dieren worden geïdentificeerd met microchip en gevaccineerd vóór de vaststelling.

Deze acties door de veterinaire, die wettelijk verplicht zijn om dieren te beschermen, een prijskaartje, waarvan een deel wordt gedekt door de adoptant op het moment van adoptie :

Dus de kosten per adoptie € 90

Eindelijk, op de dag van de goedkeuring van een document is ondertekend met de goedkeuring data : naam, adres en telefoon etc.

Te nemen kunt u contact opnemen ARCA door een e-mail protectora.arca @ hotmail.com of door te bellen naar 655 040 359 Carmen ( bericht achter te laten ) of Mave 678 975 816 (Engels)

dscn6291


1 commentaar op honden voor adoptie:

 1. barbara januari 26, 2014 1:45 pm

  SOS SOS SOS

  help ons alstublieft 2 krijgen 75 honden uit dodingstation terug 2 ons en recht 2 Duitsland!!!
  SOS SOS SOS!!!

  Thnak you so much!!!
  0034-665 123 111
  0049-176 387 71 71 3
  Barbara

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


× een = 1

WP-SpamFree door Pole Position Marketing