Hond van de Maand

Februari 2015 Jasper

Dit kleintje is Jasper, hij gaat 4 yrs old, een schattige, gelukkig hondje, houdt van aandacht, krijgt op heel goed met andere honden, hij is in A.R.C.A.for heel langs tijd, niemand ziet hem omdat zijn kennel is uit de weg om de kijkers, dus ik dacht dat ik zou hem een ​​betere kans op adoptie te geven door te laten zien hem als de Hond van de Maand.

Als u graag een uitstekende partner, Dit ventje is perfect.

Bel of tekst Mave 678975816, hem de liefdevolle thuis die hij verdient te geven.

Jasper 4 years old and loves attention

Jasper 4 jaar oud en houdt van aandacht

Januari 2015 Dixie

We hebben echt goed gedaan met adopties in de afgelopen paar weken, Ik denk dat meer mensen weten over a.r.c.a. nu, Het is verbazingwekkend hoeveel Catalaanse mensen niet weten over ons. Ik ben er geweest 10 Nu jaren, Het lijkt niet mogelijk, Ik zal zijn 70 volgende maand, I don t gevoel dat het helemaal, maar ik denk dat als je actief te houden dat loont.

Nou ik deze foto nam gisteren voor de maand januari de hond van de maand, zoals je kunt zien dat hij is prachtig…..Dit is Dixie,Hij is ongeveer drie jaar oud, hij is gecastreerd & is klaar voor adoptie, Hij kan goed met andere honden, Hij is kalm, liefhebbend & speels, zoals je kunt zien dat hij is erg knap. Dit is een perfecte hond in alle opzichten.

Kunt u Dixie een liefdevol thuis die hij verdient, zo ja, kunt u bellen of tekst Mavé op 678975816. Dankjewel.

Dixie, so Loving and Playful

Dixie, zo liefdevol en speelse

Dixie, waiting for a home.

Dixie, wachten op een huis.

December 2014 Veld

LAATSTE NIEUWS: Gigi Novembers hond van de maand is door een Catalaanse echtpaar geadopteerd, Ik ben zo blij voor haar.

Champ is een herder kruis, Hij kwam uit op een paar weken oud met zijn twee broers, die beide zijn aangenomen, men gaat holland, Hij is ongeveer vijf maanden oud nu, zouden we houden van hem te krijgen goedgekeurd, terwijl hij nog jong is om te worden opgeleid en groeien op met een gezin, Hij is een goed uitziende hond, erg speels en liefdevol. Hij zal een uitstekende partner en familie hond maken. Als je kunt geven Champ een huis kunt u tekst of bel Mave op 678975816 .

Champ longing for a home now his brothers have been homed.

Champ verlangen naar een huis nu zijn broers zijn geadopteerd.

November 2014 Versnelling

Onze hond van de Maand
Deze kleine schat heet Gigi, ze is een & een half tot twee jaar oud, zo'n goede lieve hond. Ze wacht op iemand om haar te geven een huis waar ze zullen gelukkig zijn & hield. Als u een plaats in uw hart voor Gigi kan vinden,

kunt u telefonisch of tekst Mave op 678975816.
Thanks Mave, ARCA

Gigi, this little sweetie is waiting to come home with you.

Versnelling, Deze kleine schat is te wachten om thuis te komen met je.

Cute Gigi

Leuke Gigi

September 2014 Tonka

Dit is onze hond van de Maand.
Ik heb hem vernoemd Tonka, na de grote speelgoed jongens jaar geleden hadden, het hem echt past, hij is als een mooie grote speelgoed. Tonka is ongeveer 2-3 yrs old, Hij kwam om a.r.c.a. met een zeer slechte letsel, hij vecht fit nu & We zouden hem graag een goed huis hebben waar hij kon lopen over. Hij is bij ons voor ongeveer 6 maanden, Hij kan goed met andere honden, Hij houdt van te gaan voor wandelingen & is uitstekend aan de leiband, geen trekt, gewoon loopt naast je, Ik denk dat hij langs zou lopen zonder lood. De foto doet hem geen recht, hij is een zeer knappe hond. Ik wens hem veel succes voor adoptie.

Kunt u geven Tonka een huis,

Bel of tekst 678975816.

Thanks Mave, ARCA

Tonka waiting for love.

Tonka wachten voor de liefde.

Juli 2014 Nora

We hebben een schat van een hond die ik niet kan begrijpen als niet aangenomen,Ik ken iemand die graag haar moer slager man hebben geen honden meer zegt!!!

Ze hebben de naam van haar Nora, hoewel het haar niet past op alle. Ze is 2-2 1/2 yrs old, ze had onlangs pups & we denken dat was de reden voor haar verlaten, ze krijgt op echt goed met andere honden & houdt van menselijke aandacht, ze is schattig zoals je kunt zien op de foto.

Nora

Nora voor u klaar om haar te adopteren

Kunt u Nora een huis,

Bel of tekst 678975816.

Thanks Mave, ARCA

 


1 commentaar geven op de Hond van de Maand:

  1. Maag november 12, 2014 9:44 het

    TONKA VOLGENDE

    Gewoon om u te laten weten Tonka werd gisteren goedgekeurd door een Catalaanse paar. Thanks Mave, ARCA

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


9 × = zesendertig

WP-SpamFree door Pole Position Marketing